Overslaan en naar de inhoud gaan

wij hebben veel in onze mars

thumbnail
Onze belofte

Bij Hyphen zien we elke grens als een uitnodiging om nog een stap verder te gaan. Elk project als een gelegenheid om samen te groeien als team. Elke ontmoeting als een kans om elkaar te verrijken en te inspireren. En elk obstakel als een excuus om onszelf opnieuw uit te vinden. Onze mensen zijn dan ook eerder pioniers dan consultants. Die zich thuis voelen op onbekend terrein.

Sluit je aan bij de crew!

Binnen de Hyphen-crew is iedereen uniek. Iedereen heeft zijn of haar specifieke kwalificaties, expertise, manier van werken en natuurlijk eigen doelstellingen. Maar waar we ook vandaan komen of waar we ook naartoe gaan, we delen allemaal dezelfde kernwaarden. Waarden die ons tot een ijzersterk team smeden én ons onderscheiden van de rest.

Onze waarden

entrepreneurship

Ondernemen zit in ons bloed. Snel en gericht actie ondernemen. Nieuwe kansen opmerken en creëren. Een extra inspanning leveren om ze te grijpen. Ook al moeten we daarvoor via een baan om de aarde.

passion

Onze passie voor finance is net zo groot als die voor onze klanten, consultants en interim managers. Dat merk je bij iedere ontmoeting. Want onze passie overstijgt, inspireert én verbindt ons. En stimuleert ons om uniek te zijn.

honesty

We zeggen wat we denken en doen wat we zeggen. Altijd. Want er is geen tijd voor nonsens in de complexe en competitieve bedrijfswereld van vandaag. Of wanneer we de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze mensen stimuleren.

performance

We doen meer dan analyses, plannen of aanbevelingen opstellen. Daden – en de meetbare resultaten die daaruit voortvloeien – zeggen immers zoveel meer dan woorden. Onze consultants weten dan ook van aanpakken.

Maak kennis met de Hyphenites!

De ambitie van Hyphen is oneindig. Onze consultants zijn dan ook een ras apart. Benieuwd? We stellen ons team graag aan je voor.

 

valentine

“In de snel veranderende wereld van marketing en communicatie moet je je snel kunnen aanpassen. Daarom had ik meteen een klik met Hyphen. Als consultant krijg je hier de vrijheid om je creativiteit los te laten op heel wat uitdagingen. En op kantoor kun je altijd rekenen op de steun van een groep die oprecht geïnteresseerd is. Dat nodigt uit tot op verkenning gaan, innovatieve oplossingen zoeken en nieuwe ideeën uitproberen.”

Valentine de Ryckel

Die-hard Queen-fan

valentine

Valentine de Ryckel

Die-hard Queen-fan

kristof

“Ik vind het geweldig dat ik gewoon mezelf kan zijn bij Hyphen. Ik voel me helemaal thuis in de dynamische ‘challenger spirit’ die hier heerst. Die stimuleert de verbeelding. En beloont resultaten. In zo’n bedrijfscultuur wordt werken een plezier. Wat op zijn beurt tastbare vooruitgang voor klanten oplevert. (Ik hoop dat die spirit overeind blijft, ook als we marktleider zijn ;-) ).”

Kristof Van Dam

Snelle aanpasser/(en een nog snellere fietser)

kristof

Kristof Van Dam

Snelle aanpasser/(en een nog snellere fietser)

jens

“Project consultancy is een van de beste manieren om je vaardigheden en jezelf verder te ontplooien. En het wordt nog leuker als je dat met passie doet. Ik vind het dan ook heel verfrissend om te werken in een omgeving die hard werken waardeert en beloont. En waar consultants alle controle hebben over hun eigen opleidingstrajecten en de projecten waar ze aan werken.”

 

jens beyers

Weekendflandrien

jens

jens beyers

Weekendflandrien

yentel

“Ik hou van verandering. Of het nu gaat om werken in een ander land, een ander bedrijf of met verschillende mensen. Dat is precies wat me in project consulting aantrok. Je leert altijd iets nieuws. En bij Hyphen is dat nog meer het geval. Iedereen praat open met elkaar. Collega’s zijn niet gewoon vriendelijk. Ze geven je echt het gevoel bij een familie te horen.”

Yentel De Buyser

Ontdekkingsreiziger

yentel

Yentel De Buyser

Ontdekkingsreiziger

Serge

“De sector waarin je werkt, doet er weinig toe. Het is de sfeer die telt. Ik heb graag het gevoel dat ik ergens bij hoor, dat ik een zinvolle bijdrage lever en dat ik word gewaardeerd. Om al die redenen heb ik voor Hyphen gekozen. Je voelt het enthousiasme, krijgt echte kansen en mensen zijn oprecht betrokken. Ik heb nu al het gevoel dat ik bij de groep hoor.”

Serge Uwanyilijuru

Eersteklas rugbyspeler

serge

Serge Uwanyilijuru

Eersteklas rugbyspeler

Gaming fanatic

“Het ongelofelijke uitzicht dat je hebt zodra je uit de lift stapt bij Hyphen is tekenend voor de nieuwe horizonten die je hier kunt verkennen. Vooral op dit punt in mijn carrière, nu ik afwisseling zoek en een stimulans om mezelf in verschillende domeinen uit te dagen, met verschillende mensen, uit verschillende culturen. Ik word hier voortdurend aangemoedigd om mijn horizon te verruimen en verder te kijken.”

Tim Schilders

Hardcore gamer

tim

Tim Schilders

Hardcore gamer

laurenz

“Ik heb nooit meer iets anders overwogen sinds ik de stap naar project consulting heb gezet. De snelheid waarmee je nieuwe kennis, inzicht en vaardigheden opdoet, is duizelingwekkend. Elk nieuw project, elke nieuwe omgeving biedt de gelegenheid om een andere competentie te verkennen en aan bod te laten komen. En dat alles met de steun van geweldige collega’s, van wie er heel wat goede vrienden zijn geworden.”

Laurenz Fastré

Tafeltennisduivel

laurenz

Laurenz Fastré

Tafeltennisduivel

kimmy

“Elk project is een nieuwe uitdaging. Combineer die eindeloze bron van motivatie met de geweldige sfeer bij Hyphen en je bent ontzettend tevreden in je job. Ook al werken we meestal bij klanten aan projecten, we vinden nog altijd de tijd om samen allerhande activiteiten te plannen. Ik vind het heel lonend om aan zo’n sterk team te kunnen bijdragen.”

Kimmy Suetens

Topbakker

Kimmy

Kimmy Suetens

Topbakker

Glenn

“Elk project is uniek. Net zoals de mensen die het beheren en de cultuur waarin ze werken. Dat kan heel stimulerend zijn ... als je kunt rekenen op de steun van een bedrijf als Hyphen. De zorg, het medeleven en het engagement die Hyphen aan zijn mensen geeft, inspireren me om hetzelfde voor mijn klanten te doen. En om dat met een glimlach te doen. Want ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’.”

Glenn Van Doninck

Gepassioneerde wielrenner

Glenn

Glenn Van Doninck

Gepassioneerde wielrenner

jerome

“De persoonlijke aanpak van Hyphen is zeker zijn belangrijkste USP. Je bent geen nummer. Iedereen draagt bij aan het team. Die aanpak zorgt voor een echte synergie tussen rekrutering en consultancy. En die heeft dan weer een meetbare impact op het succes van elk project.”

Jérôme Veeckmans

Fitnessverslaafde

jerome

Jérôme Veeckmans

Fitnessverslaafde

annelies

“Ik hou van de openheid, de dynamiek en vooral het enthousiasme bij Hyphen. Je voelt het zodra je door de voordeur stapt. Hyphen onderneemt met respect voor zijn mensen. Dat werkt echt aanstekelijk. Daardoor wil je je best doen voor dit team en hard werken om het verder te doen groeien.”

Annelies Devaere

Vertrouweling (bij een kop koffie)

Annelies

Annelies Devaere

Vertrouweling (bij een kop koffie)

Matthias

“Sinds ik voor Hyphen werk, heb ik mijn loopbaan in een commerciëlere richting kunnen sturen, terwijl ik stevig in de financiële wereld geworteld blijf. Dankzij zijn sterke focus op operationele uitmuntendheid en een heel persoonlijke aanpak zal Hyphen, volgens mij, uitgroeien tot een van de grootste en sterkste spelers in België. En ik ben blij dat ik bijdraag aan die groei.”

Matthias De Belder

Padrón van de padelbaan

Matthias

Matthias De Belder

Padrón van de padelbaan

sanne

“Ik was meteen verkocht toen ik Hyphens cultuur en waarden leerde kennen. Vriendelijk, open, oprecht, altijd met een luisterend oor. Mensen komen hier op de eerste plaats. Waardoor die op hun beurt hun klanten op de eerste plaats zetten. Die aanpak vind je niet zo snel ergens anders terug. En de resultaten van Hyphen spreken voor zich.”

Sanne Vanderstichele

Geboren wereldburger

Sanne

Sanne Vanderstichele

Geboren wereldburger

james

“Alles is gewoon anders bij Hyphen. In tegenstelling tot traditionele consultancyfirma’s vormen de mensen hier echt een hechte groep, waar de grenzen tussen collega’s, vrienden, professionals en mentoren vervagen. Ik heb een groot deel van mijn succes aan de persoonlijke benadering, de fijne sfeer en de steun van Hyphen te danken. Want ‘Ik ben geweldig, maar ik ben nederig’. (En ik ben nederig genoeg om dat citaat aan James Woods toe te schrijven.)”

James De Cock

Autofanaat

james

James De Cock

Autofanaat

jens

“De verschillende werkplekken en duidelijk gedefinieerde doelstellingen van projectwerk zijn helemaal iets voor mij. Hyphen sluit dus naadloos aan bij mijn persoonlijkheid. Het gedreven team stimuleert je om de meest uiteenlopende uitdagingen aan te gaan en om een echte impact te hebben, bij elke klant, in eender welke context. Daarvoor kom ik graag uit mijn bed!”

Jens Claassens

BBQ Master

jens

Jens Claassens

BBQ Master

evy

“Het leukste aan consultancy is dat je zowel je algemene als je diepgaande kennis kunt/moet benutten. Bij Hyphen kan ik verschillende domeinen in finance uitproberen. Da’s gewoon geweldig! Daarom voelde ik me hier onmiddellijk thuis. En dat geeft me elke dag zin om de lat hoog te leggen. Én mijn hoge hakken aan te trekken!”

Evy Voortmans

De Michelangelo van make-up

Evy

Evy Voortmans

De Michelangelo van make-up

koen

“Ik zal altijd dankbaar zijn voor de kans om de finance-consultancytak van Dixon & Company om te vormen. Die transformatie liet me toe om mijn finance expertise toe te passen op een commercieel project en in een ondernemende rol die helemaal om groei draaide. En ik zoek constant naar nieuwe manieren om mijn ondernemers- en leidersvaardigheden te testen, en tegelijkertijd onvergetelijke momenten voor dit fantastische team te creëren. Het is een voorrecht om aan het roer te staan, naast deze inspirerende mensen. Onze Hyphenites motiveren me elk dag om te presteren, grootse dingen te verwezenlijken en iets terug te geven.”

Koen Aerts

Golfer

Koen

Koen Aerts

Golfer

joren

“Ik ben een geboren teamspeler. Daardoor sprak consultancy me al snel aan. Door met zoveel verschillende mensen in zoveel verschillende omgevingen te werken, vooral aan klantgerichte projecten, ontwikkel je jezelf als financeprofessional, maar ook als persoon. En wanneer je dat doet binnen een hecht team zoals dat van Hyphen, wordt dat proces alleen maar versneld.”

Joren Canters

Voetbalfanaat (binnen, buiten, op de zetel)

joren

Joren Canters

Voetbalfanaat (binnen, buiten, op de zetel)

raf

“De spil zijn tussen een klant met een duidelijke behoefte en talenten met diverse expertises, dat geeft me een kick. Ik ontmoet allerlei boeiende mensen en kan mijn gedrevenheid en creativiteit inzetten om bedrijven vooruit te helpen. Met de steun van een jonge, dynamische en intelligente groep van geboren ondernemers. Een gezonde mix van persoonlijkheden, allemaal met hetzelfde doel.”

Raf Zegels

Gepassioneerde schrijnwerker

raf

Raf Zegels

Gepassioneerde schrijnwerker

oriane

“Alles is gewoon anders bij Hyphen. In plaats van (alleen maar) naar KPI’s en cijfertjes te kijken, ligt de focus op kwaliteit! De vlakke structuur en start-up-mentaliteit laten je de vrijheid om je eigen ambities te verkennen en, in mijn geval, mijn eigen klantenbestand uit te bouwen. In een omgeving waarin snelheid, efficiëntie en vooral doeltreffendheid worden beloond.”

Oriane De Pauw

Boekenwurm, en trots daarop

Oriane

Oriane De Pauw

Boekenwurm, en trots daarop

sonny

“De gepersonaliseerde aanpak van Hyphen werkt heel goed bij mij en voor de klanten. Omdat iedereen elkaar hier kent, vind je sneller een antwoord op je vragen. Bovendien ben je vrij om je projecten te kiezen. Je kunt je carrière dus snel in de gewenste richting sturen.”

Sonny Bloem

Tennisgezel

Sonny

Sonny Bloem

Tennisgezel

Voel je de Hyphen-atmosfeer al? We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten! Wat zouden we missen als we je niet onmiddellijk zouden aannemen? Stel jezelf voor!

cta

Zin in het avontuur van je leven?

Wil je grenzen verleggen in finance? Dat komt goed uit, Hyphen brengt je verder dan je had verwacht. Contacteer ons vandaag nog om de mogelijkheden te verkennen.

Ik ben er klaar voor!