Overslaan en naar de inhoud gaan

wij hebben veel in onze mars

thumbnail
Onze belofte

Bij Hyphen zien we elke grens als een uitnodiging om nog een stap verder te gaan. Elk project als een gelegenheid om samen te groeien als team. Elke ontmoeting als een kans om elkaar te verrijken en te inspireren. En elk obstakel als een excuus om onszelf opnieuw uit te vinden. Onze mensen zijn dan ook eerder pioniers dan consultants. Die zich thuis voelen op onbekend terrein.

Sluit je aan bij de crew!

Binnen de Hyphen-crew is iedereen uniek. Iedereen heeft zijn of haar specifieke kwalificaties, expertise, manier van werken en natuurlijk eigen doelstellingen. Maar waar we ook vandaan komen of waar we ook naartoe gaan, we delen allemaal dezelfde kernwaarden. Waarden die ons tot een ijzersterk team smeden én ons onderscheiden van de rest.

Onze waarden

entrepreneurship

Ondernemen zit in ons bloed. Snel en gericht actie ondernemen. Nieuwe kansen opmerken en creëren. Een extra inspanning leveren om ze te grijpen. Ook al moeten we daarvoor via een baan om de aarde.

passion

Onze passie voor finance is net zo groot als die voor onze klanten, consultants en interim managers. Dat merk je bij iedere ontmoeting. Want onze passie overstijgt, inspireert én verbindt ons. En stimuleert ons om uniek te zijn.

honesty

We zeggen wat we denken en doen wat we zeggen. Altijd. Want er is geen tijd voor nonsens in de complexe en competitieve bedrijfswereld van vandaag. Of wanneer we de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze mensen stimuleren.

performance

We doen meer dan analyses, plannen of aanbevelingen opstellen. Daden – en de meetbare resultaten die daaruit voortvloeien – zeggen immers zoveel meer dan woorden. Onze consultants weten dan ook van aanpakken.

Maak kennis met de Hyphenites!

De ambitie van Hyphen is oneindig. Onze consultants zijn dan ook een ras apart. Benieuwd? We stellen ons team graag aan je voor.

 

Project Consultant - Marjolein

“Ik zou projectconsultancy aanbevelen aan iedereen die zijn leercurve echt wil versnellen en tegelijkertijd op de proef wil stellen in verschillende contexten. En met de positieve cultuur van Hyphen, waar je carrière als consultant op de eerste plaats komt, had ik nergens anders die volgende grote stap willen zetten. Hier ben ik erin geslaagd om mijn kennis en ervaring in controlling snel uit te breiden, terwijl ik verschillende wegen verken om te groeien in de finance wereld.”

Marjolein Sels

Natural-born killer op de tennisbaan

Project Consultant - Marjolein

Marjolein Sels

Natural-born killer op de tennisbaan

project consultant - margo

"Het belangrijkste dat Hyphen me heeft gegeven: de verscheidenheid aan verschillende uitdagingen ondersteund door zinvolle contacten met collega's om mijn carrière naar een hoger perspectief te sturen. Tegelijkertijd heeft die persoonlijke touch me geïnspireerd om iets terug te doen, bijvoorbeeld als buddy voor nieuwe collega's.”

Margo Meeusen

Avonturier

project consultant - margo

Margo Meeusen

Avonturier

Project Consultant - Gilles

“De mogelijkheid om mijn kennis (en knowhow!) over een breed scala aan vakgebieden binnen finance te verdiepen... Dit maakt deel uit van een sterke cultuur waarin iedereen bij Hyphen is geïnvesteerd. En dat maakt echt het verschil in je dagelijkse werk.”

Gilles Schaeken

Baseball aficionado

Project Consultant - Gilles

Gilles Schaeken

Baseball aficionado

Project Consultant - Emmely

“Ik was aangenaam verrast door de diversiteit van de projecten. Altijd een nieuwe omgeving, een nieuwe klant, een nieuwe uitdaging. Met de ondersteunende en stimulerende omgeving van Hyphen vormt het een ideale thuisbasis. Vanaf het moment dat ik bij hyphen binnenstapte, voelde ik me door het warme welkom meteen deel van het team. Wat mij weer inspireert om bij elke nieuwe uitdaging een echte meerwaarde te creëren.”

Emmely Gheysen

Wereldontdekker

Project Consultant - Emmely

Emmely Gheysen

Wereldontdekker

Finance consultant Elias

“Bij hyphen, bieden ze de ideale kansen, omgeving en vooral ondersteuning om je in een paar jaar tijd te ontwikkelen tot een all-round finance professional. De consultants komen hier op de eerste plaats. De projecten worden gekozen in functie van hoe goed ze passen bij jouw groeiambities. En je vermogen om je aan te passen aan verschillende situaties en contexten wordt beloond.”

Elias Truyers

Competitieve voetbalfan(atic)

Finance consultant Elias

Elias Truyers

Competitieve voetbalfan(atic)

Business Manager Sarah

“Het eerste dat opvalt bij Hyphen is de cultuur. De open communicatie, de ondernemerszin, de totale afwezigheid van taboes en het feit dat elk succes wordt gevierd! We werken er als team samen aan om successen te realiseren. En nemen maar al te graag de tijd om ook samen plezier te hebben. Het is voor mij de ideale omgeving om mijn commerciëel talent verder te ontwikkelen."

Sarah Verstappen

Globetrotter

Business Manager Sarah

Sarah Verstappen

Globetrotter

valentine

“In de snel veranderende wereld van marketing en communicatie moet je je snel kunnen aanpassen. Daarom had ik meteen een klik met Hyphen. Als consultant krijg je hier de vrijheid om je creativiteit los te laten op heel wat uitdagingen. En op kantoor kun je altijd rekenen op de steun van een groep die oprecht geïnteresseerd is. Dat nodigt uit tot op verkenning gaan, innovatieve oplossingen zoeken en nieuwe ideeën uitproberen.”

Valentine de Ryckel

Die-hard Queen-fan

valentine

Valentine de Ryckel

Die-hard Queen-fan

jens

“Project consultancy is een van de beste manieren om je vaardigheden en jezelf verder te ontplooien. En het wordt nog leuker als je dat met passie doet. Ik vind het dan ook heel verfrissend om te werken in een omgeving die hard werken waardeert en beloont. En waar consultants alle controle hebben over hun eigen opleidingstrajecten en de projecten waar ze aan werken.”

 

jens beyers

Weekendflandrien

jens

jens beyers

Weekendflandrien

Gaming fanatic

“Het ongelofelijke uitzicht dat je hebt zodra je uit de lift stapt bij Hyphen is tekenend voor de nieuwe horizonten die je hier kunt verkennen. Vooral op dit punt in mijn carrière, nu ik afwisseling zoek en een stimulans om mezelf in verschillende domeinen uit te dagen, met verschillende mensen, uit verschillende culturen. Ik word hier voortdurend aangemoedigd om mijn horizon te verruimen en verder te kijken.”

Tim Schilders

Hardcore gamer

tim

Tim Schilders

Hardcore gamer

Glenn

“Elk project is uniek. Net zoals de mensen die het beheren en de cultuur waarin ze werken. Dat kan heel stimulerend zijn ... als je kunt rekenen op de steun van een bedrijf als Hyphen. De zorg, het medeleven en het engagement die Hyphen aan zijn mensen geeft, inspireren me om hetzelfde voor mijn klanten te doen. En om dat met een glimlach te doen. Want ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’.”

Glenn Van Doninck

Gepassioneerde wielrenner

Glenn

Glenn Van Doninck

Gepassioneerde wielrenner

HR Business Partner Annelies

“Ik hou van de openheid, de dynamiek en vooral het enthousiasme bij Hyphen. Je voelt het zodra je door de voordeur stapt. Hyphen onderneemt met respect voor zijn mensen. Dat werkt echt aanstekelijk. Daardoor wil je je best doen voor dit team en hard werken om het verder te doen groeien.”

Annelies Devaere

Vertrouweling (bij een kop koffie)

Annelies

Annelies Devaere

Vertrouweling (bij een kop koffie)

Matthias

“Sinds ik voor Hyphen werk, heb ik mijn loopbaan in een commerciëlere richting kunnen sturen, terwijl ik stevig in de financiële wereld geworteld blijf. Dankzij zijn sterke focus op operationele uitmuntendheid en een heel persoonlijke aanpak zal Hyphen, volgens mij, uitgroeien tot een van de grootste en sterkste spelers in België. En ik ben blij dat ik bijdraag aan die groei.”

Matthias De Belder

Padrón van de padelbaan

Matthias

Matthias De Belder

Padrón van de padelbaan

sanne

“Ik was meteen verkocht toen ik Hyphens cultuur en waarden leerde kennen. Vriendelijk, open, oprecht, altijd met een luisterend oor. Mensen komen hier op de eerste plaats. Waardoor die op hun beurt hun klanten op de eerste plaats zetten. Die aanpak vind je niet zo snel ergens anders terug. En de resultaten van Hyphen spreken voor zich.”

Sanne Vanderstichele

Geboren wereldburger

Sanne

Sanne Vanderstichele

Geboren wereldburger

james

“Alles is gewoon anders bij Hyphen. In tegenstelling tot traditionele consultancyfirma’s vormen de mensen hier echt een hechte groep, waar de grenzen tussen collega’s, vrienden, professionals en mentoren vervagen. Ik heb een groot deel van mijn succes aan de persoonlijke benadering, de fijne sfeer en de steun van Hyphen te danken. Want ‘Ik ben geweldig, maar ik ben nederig’. (En ik ben nederig genoeg om dat citaat aan James Woods toe te schrijven.)”

James De Cock

Autofanaat

james

James De Cock

Autofanaat

evy

“Het leukste aan consultancy is dat je zowel je algemene als je diepgaande kennis kunt/moet benutten. Bij Hyphen kan ik verschillende domeinen in finance uitproberen. Da’s gewoon geweldig! Daarom voelde ik me hier onmiddellijk thuis. En dat geeft me elke dag zin om de lat hoog te leggen. Én mijn hoge hakken aan te trekken!”

Evy Voortmans

De Michelangelo van make-up

Evy

Evy Voortmans

De Michelangelo van make-up

Managing Partner Koen

“Ik zal altijd dankbaar zijn voor de kans om de finance-consultancytak van Dixon & Company om te vormen. Die transformatie liet me toe om mijn finance expertise toe te passen op een commercieel project en in een ondernemende rol die helemaal om groei draaide. En ik zoek constant naar nieuwe manieren om mijn ondernemers- en leidersvaardigheden te testen, en tegelijkertijd onvergetelijke momenten voor dit fantastische team te creëren. Het is een voorrecht om aan het roer te staan, naast deze inspirerende mensen. Onze Hyphenites motiveren me elk dag om te presteren, grootse dingen te verwezenlijken en iets terug te geven.”

Koen Aerts

Golfer

Koen

Koen Aerts

Golfer

joren

“Ik ben een geboren teamspeler. Daardoor sprak consultancy me al snel aan. Door met zoveel verschillende mensen in zoveel verschillende omgevingen te werken, vooral aan klantgerichte projecten, ontwikkel je jezelf als financeprofessional, maar ook als persoon. En wanneer je dat doet binnen een hecht team zoals dat van Hyphen, wordt dat proces alleen maar versneld.”

Joren Canters

Voetbalfanaat (binnen, buiten, op de zetel)

joren

Joren Canters

Voetbalfanaat (binnen, buiten, op de zetel)

sonny

“De gepersonaliseerde aanpak van Hyphen werkt heel goed bij mij en voor de klanten. Omdat iedereen elkaar hier kent, vind je sneller een antwoord op je vragen. Bovendien ben je vrij om je projecten te kiezen. Je kunt je carrière dus snel in de gewenste richting sturen.”

Sonny Bloem

Tennisgezel

Sonny

Sonny Bloem

Tennisgezel

Voel je de Hyphen-atmosfeer al? We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten! Wat zouden we missen als we je niet onmiddellijk zouden aannemen? Stel jezelf voor!

cta

Zin in het avontuur van je leven?

Wil je grenzen verleggen in finance? Dat komt goed uit, Hyphen brengt je verder dan je had verwacht. Contacteer ons vandaag nog om de mogelijkheden te verkennen.

Ik ben er klaar voor!