Overslaan en naar de inhoud gaan

beland tussen de sterren

In de hyphen-crew is iedereen een ster.

Allemaal eigen specifieke kwalificaties, expertise en doelstellingen.

Allemaal dezelfde kernwaarden. Waarden die ons tot een ijzersterk team smeden én ons onderscheiden van de rest.

Hyphen Company Video - Connect, Boost, Build
Overstijg grenzen

Bij hyphen zien we net als jij elke grens als een uitnodiging om nog een stap verder te gaan. Elk project als een gelegenheid om samen te groeien als team. Elke ontmoeting als een kans om elkaar te verrijken en te inspireren. Elk obstakel als een excuus om onszelf opnieuw uit te vinden.

Bij ons ben je geen consultant. Je bent een pionier. Thuis op onbekend terrein.

Maak contact

Onze kernwaarden

Net zoals jij, geloven we bij hyphen dat je carrière meer is dan een job. Je reikt naar de maan en bereikt nieuwe hoogtes wanneer je er écht voor gaat. Daarom vind je bij hyphen ongetwijfeld een nieuwe uitvalsbasis voor al je nieuwe avonturen.

Klaar voor lancering!

entrepreneurship

Ondernemerschap

Ondernemerschap is onze drijvende kracht: het inspireert ons om voortdurend vooruit te kijken, nieuwe kansen te ontdekken en grenzen te verleggen, waardoor elke uitdaging een kans wordt om iets buitengewoons te creëren.

positivity

positiviteit

Onze cultuur is geworteld in positiviteit: we benaderen alles met optimisme, zien fouten als leermomenten, vieren successen, en geloven dat open communicatie en vertrouwen ons in staat stellen om elke uitdaging samen aan te gaan.

caring

zorgzaamheid

Bij ons staat zorg centraal; we ondersteunen elkaar, tonen empathie, luisteren aandachtig en streven ernaar om zowel binnen als buiten onze organisatie bij te dragen aan een positieve impact op de wereld.

excellence value

excellence

Excellence is de hartslag van alles wat we doen. Door voortdurend te streven naar het hoogste niveau van kwaliteit en constante verbetering willen we resultaten leveren die niet alleen aan de verwachtingen voldoen, maar deze ook overtreffen.

Ontmoet de Hyphenites!

De ambitie van Hyphen is oneindig. Onze consultants zijn dan ook een ras apart. Benieuwd? We stellen ons team graag aan je voor.

 

project consultant - jolien

"De familiale sfeer en het warme welkom tijdens mijn eerste gesprekken waren doorslaggevend in mijn keuze voor hyphen. En sinds mijn opstart is dit gevoel alleen maar sterker geworden. De persoonlijke aanpak en de regelmatige check-ins zorgen ervoor dat ik mij gewaardeerd en ondersteund voel. Ik kijk er naar uit om in de toekomst meer controlling taken uit te voeren en ik ben er van overtuigd dat hyphen mij de mogelijkheden en ondersteuning zal bieden om dit te verwezenlijken."

Jolien De Rycke

project consultant - jolien

Jolien De Rycke

Stephanie_Finance consultant

"Hyphen heeft mijn verwachtingen overtroffen op verschillende vlakken. Als persoon die graag snel wil bijleren, waardeer ik de focus op korte-termijnontwikkeling enorm. Ik voelde de nood aan afwisseling en uitdaging, en hyphen heeft me die geboden. Nu kijk ik er naar uit om verder te groeien bij hyphen in een rol waarin ik dé sparringpartner voor financiële en operationele departementen kan zijn. Met het motto "Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk wel dat ik het kan", ben ik ervan overtuigd dat ik samen met hyphen deze uitdaging met succes zal kunnen aangaan."

Stephanie Claes

Stephanie_Finance consultant

Stephanie Claes

Sander_finance consultant

"Werken als consultant bij hyphen sluit perfect aan bij mijn passie voor cijfers én mensen. Naast boeiende projecten en goede opvolging, krijg je de kans om iedereen in het team te leren kennen. Dit zorgt voor een warme omgeving waar ik me gewaardeerd voel, omringd door collega's die even toegewijd en enthousiast zijn als ik."

Sander Maeseele

Sander_finance consultant

Sander Maeseele

Sofie_Contracts & Fleet Manager

"Voor mij biedt Hyphen de ideale balans tussen gestructureerd werken en een ontspannen sfeer waar beslissingen snel worden genomen. Als creatieve generalist waardeer ik enorm dat ik mijn taken efficiënt kan uitvoeren en tegelijkertijd de vrijheid heb om mijn creativiteit in te zetten en nieuwe perspectieven te bieden.

De quote "Surround yourself with the dreamers and the doers, the believers and thinkers, but most of all surround yourself with those who see greatness within you" weerspiegelt perfect mijn ervaring bij Hyphen. Hier ben ik omringd door een team dat niet alleen mijn creatieve inbreng waardeert, maar ook mijn potentieel herkent en ondersteunt. Dit stimuleert me om mijn beste werk te leveren en voortdurend te groeien."

Sofie Van Nuffelen

Sofie_Contracts & Fleet Manager

Sofie Van Nuffelen

Saskia_HR Officer

"Ik ga graag de uitdaging aan, zowel op sportief als professioneel vlak. Naast mijn verantwoordelijkheden binnen Payroll & HR, zet ik nu ook mijn eerste stappen in Finance. Ik geniet enorm van deze gevarieerde rol, omdat ik mijn collega's op verschillende manieren kan ondersteunen en een persoonlijke service kan bieden door middel van een warm contact. Maar bij hyphen draait het niet alleen om hard werken. Met hyphen's hoog FUN-gehalte worden we op alle fronten in de watten gelegd. Het is fantastisch om te werken in een dynamische omgeving in volle bloei!"

Saskia Stevens

Saskia_HR Officer

Saskia Stevens

Charlotte Business Manager

Ik zie mezelf als een geboren verbinder. Relaties opbouwen met onze consultants, freelancers en klanten en om vanuit die relaties successen te boeken, geeft mij enorm veel energie. Als Business Manager is het dan ook mijn ambitie om zoveel mogelijk mensen te helpen met het vinden van de juiste match. En met de sterke missie van hyphen en de hechte sfeer van teamwork en fun die er heerst, heb ik echt elke dag goesting om er 100% voor te gaan.

Charlotte Jacobs

Charlotte Business Manager

Charlotte Jacobs

Caro Kerremans - Project consultant

“Voor mij is Hyphen geen doorsnee consulting agency. Het is een open omgeving waar alles bespreekbaar is en iedereen erg toegankelijk is.  Als consultant wil ik bovendien graag veel bijleren en proeven van verschillende aspecten binnen finance. Bij Hyphen merkte ik al meteen dat een goede match vinden met mijn ervaring zowel als mijn ambities centraal staat. Voor mij dus de ideale omgeving om mezelf en mijn carrière verder uit te bouwen.”

Caro Kerremans

Loyale tennis buddy

Caro Kerremans - Project consultant

Caro Kerremans

Loyale tennis buddy

Project consultant - ruben

"Ik hou van de groepsdynamiek bij Hyphen. Iedereen is niet alleen betrokken met zijn werk, maar vooral ook bij elkaar. Dat geeft je des te meer motivatie om je zowel professioneel als individueel te ontwikkelen. Des te meer mogelijkheden om met verschillende mensen in verschillende omgevingen te werken. En des te meer ondersteuning en autonomie om je ontwikkeling in de door jou gewenste richting te sturen."

Ruben Van Dael

Sports fan

Project consultant - ruben

Ruben Van Dael

Sports fan

James Vanhee - Consultant

"Voor mij biedt Hyphen een unieke combinatie van een leuke en gezellige sfeer enerzijds en een no-nonsense aanpak anderzijds. Dat past perfect bij mij. Naast de steun en expertise van een enthousiast netwerk krijg ik bovendien ook voldoende ruimte om te proeven van heel wat aspecten binnen de finance wereld.”

James Vanhee

Loyale Anderlecht fan

James Vanhee - Consultant

James Vanhee

Loyale Anderlecht fan

Pieter - business manager

“Als business manager krijg ik enorm veel energie van de juiste match te vinden voor onze klanten. Dat we bovendien onze eigen enthousiaste consultants en ons netwerk aan ervaren finance professionals de kans kunnen geven om hun volledig potentieel te verkennen, maakt van hyphen een ongelooflijk stimulerende organisatie om voor te werken. “

Pieter Vanspaendonk

Geboren rocker

Pieter - business manager

Pieter Vanspaendonk

Geboren rocker

project consultant - evora

“Natuurlijk is het een steile leercurve. Maar dat inspireert me om hoger te reiken en verder te gaan. Ik hou van de uitdaging om mijn kennis toe te passen in een nieuwe omgeving en samen te werken met nieuwe mensen. En het is dankzij de open, vriendelijke en stimulerende cultuur hier bij hyphen dat ik het vertrouwen heb om mijn grenzen te verleggen.”

Evora Nougon

Dogmom van Vici

project consultant - evora

Evora Nougon

Dogmom van Vici

project consultant - hanne

“Ik ben ongelooflijk gedreven en voel me zeer betrokken bij elk project waar ik aan werk. Ik ben vastbesloten om toegevoegde waarde te creëren en een blijvende bijdrage te leveren. Daarom hou ik van de werkomgeving bij hyphen. De kleinschaligheid en informele sfeer zijn erg bevorderlijk voor het delen van kennis en ervaringen. Dat versnelt je groei als consultant alleen maar.”

Hanne Selfslag

Queen of the dance floor

project consultant - hanne

Hanne Selfslag

Queen of the dance floor

project consultant - henri

“De hoeveelheid vrijheid die je krijgt om te bepalen hoe en hoe ver je in je carrière groeit, maakte dat keuze voor hyphen een logische keuze was. En ik kan altijd rekenen op mijn mede-hyphenites voor advies en ondersteuning onderweg, maar ook voor plezier na de werkuren.”

Henri Collin

Diehard fan van Royal Antwerp

project consultant - henri

Henri Collin

Diehard fan van Royal Antwerp

project consultant - ellen

“Hyphen heeft me niet alleen de kans gegeven om mijn ontwikkeling in elk aspect van finance te versnellen. Ze hebben me ook het vertrouwen gegeven om verschillende manieren te onderzoeken om het in verschillende organisatorische contexten toe te passen. Door de consultant centraal te stellen, garanderen zij ook meer toegevoegde waarde voor de klant. Omdat ze verzekerd zijn van de best mogelijke match.”

Ellen Verhoeven

Creatieveling

project consultant - ellen

Ellen Verhoeven

Creatieveling

project consultant - margo

"Het belangrijkste dat Hyphen me heeft gegeven: de verscheidenheid aan verschillende uitdagingen ondersteund door zinvolle contacten met collega's om mijn carrière naar een hoger perspectief te sturen. Tegelijkertijd heeft die persoonlijke touch me geïnspireerd om iets terug te doen, bijvoorbeeld als buddy voor nieuwe collega's.”

Margo Meeusen

Avonturier

project consultant - margo

Margo Meeusen

Avonturier

Project Consultant - Gilles

“De mogelijkheid om mijn kennis (en knowhow!) over een breed scala aan vakgebieden binnen finance te verdiepen... Dit maakt deel uit van een sterke cultuur waarin iedereen bij Hyphen is geïnvesteerd. En dat maakt echt het verschil in je dagelijkse werk.”

Gilles Schaeken

Baseball aficionado

Project Consultant - Gilles

Gilles Schaeken

Baseball aficionado

Project Consultant - Emmely

“Ik was aangenaam verrast door de diversiteit van de projecten. Altijd een nieuwe omgeving, een nieuwe klant, een nieuwe uitdaging. Met de ondersteunende en stimulerende omgeving van Hyphen vormt het een ideale thuisbasis. Vanaf het moment dat ik bij hyphen binnenstapte, voelde ik me door het warme welkom meteen deel van het team. Wat mij weer inspireert om bij elke nieuwe uitdaging een echte meerwaarde te creëren.”

Emmely Gheysen

Wereldontdekker

Project Consultant - Emmely

Emmely Gheysen

Wereldontdekker

Finance consultant Elias

“Bij hyphen, bieden ze de ideale kansen, omgeving en vooral ondersteuning om je in een paar jaar tijd te ontwikkelen tot een all-round finance professional. De consultants komen hier op de eerste plaats. De projecten worden gekozen in functie van hoe goed ze passen bij jouw groeiambities. En je vermogen om je aan te passen aan verschillende situaties en contexten wordt beloond.”

Elias Truyers

Competitieve voetbalfan(atic)

Finance consultant Elias

Elias Truyers

Competitieve voetbalfan(atic)

Business Manager Sarah

“Het eerste dat opvalt bij Hyphen is de cultuur. De open communicatie, de ondernemerszin, de totale afwezigheid van taboes en het feit dat elk succes wordt gevierd! We werken er als team samen aan om successen te realiseren. En nemen maar al te graag de tijd om ook samen plezier te hebben. Het is voor mij de ideale omgeving om mijn commerciëel talent verder te ontwikkelen."

Sarah Verstappen

Globetrotter

Business Manager Sarah

Sarah Verstappen

Globetrotter

valentine

“In de snel veranderende wereld van marketing en communicatie moet je je snel kunnen aanpassen. Daarom had ik meteen een klik met Hyphen. Als consultant krijg je hier de vrijheid om je creativiteit los te laten op heel wat uitdagingen. En op kantoor kun je altijd rekenen op de steun van een groep die oprecht geïnteresseerd is. Dat nodigt uit tot op verkenning gaan, innovatieve oplossingen zoeken en nieuwe ideeën uitproberen.”

Valentine de Ryckel

Die-hard Queen-fan

Valentine

Valentine de Ryckel

Die-hard Queen-fan

Tim

“Het ongelofelijke uitzicht dat je hebt zodra je uit de lift stapt bij Hyphen is tekenend voor de nieuwe horizonten die je hier kunt verkennen. Vooral op dit punt in mijn carrière, nu ik afwisseling zoek en een stimulans om mezelf in verschillende domeinen uit te dagen, met verschillende mensen, uit verschillende culturen. Ik word hier voortdurend aangemoedigd om mijn horizon te verruimen en verder te kijken.”

Tim Schilders

Hardcore gamer

tim

Tim Schilders

Hardcore gamer

Glenn

“Elk project is uniek. Net zoals de mensen die het beheren en de cultuur waarin ze werken. Dat kan heel stimulerend zijn ... als je kunt rekenen op de steun van een bedrijf als Hyphen. De zorg, het medeleven en het engagement die Hyphen aan zijn mensen geeft, inspireren me om hetzelfde voor mijn klanten te doen. En om dat met een glimlach te doen. Want ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’.”

Glenn Van Doninck

Gepassioneerde wielrenner

glenn

Glenn Van Doninck

Gepassioneerde wielrenner

Annelies HR BP

“Ik hou van de openheid, de dynamiek en vooral het enthousiasme bij Hyphen. Je voelt het zodra je door de voordeur stapt. Hyphen onderneemt met respect voor zijn mensen. Dat werkt echt aanstekelijk. Daardoor wil je je best doen voor dit team en hard werken om het verder te doen groeien.”

Annelies Devaere

Vertrouweling (bij een kop koffie)

Annelies

Annelies Devaere

Vertrouweling (bij een kop koffie)

Business Manager Matthias

“Sinds ik voor Hyphen werk, heb ik mijn loopbaan in een commerciëlere richting kunnen sturen, terwijl ik stevig in de financiële wereld geworteld blijf. Dankzij zijn sterke focus op operationele uitmuntendheid en een heel persoonlijke aanpak zal Hyphen, volgens mij, uitgroeien tot een van de grootste en sterkste spelers in België. En ik ben blij dat ik bijdraag aan die groei.”

Matthias De Belder

Padrón van de padelbaan

Matthias

Matthias De Belder

Padrón van de padelbaan

sanne

“Ik was meteen verkocht toen ik Hyphens cultuur en waarden leerde kennen. Vriendelijk, open, oprecht, altijd met een luisterend oor. Mensen komen hier op de eerste plaats. Waardoor die op hun beurt hun klanten op de eerste plaats zetten. Die aanpak vind je niet zo snel ergens anders terug. En de resultaten van Hyphen spreken voor zich.”

Sanne Vanderstichele

Geboren wereldburger

Sanne

Sanne Vanderstichele

Geboren wereldburger

project consultant - evy

“Het leukste aan consultancy is dat je zowel je algemene als je diepgaande kennis kunt/moet benutten. Bij Hyphen kan ik verschillende domeinen in finance uitproberen. Da’s gewoon geweldig! Daarom voelde ik me hier onmiddellijk thuis. En dat geeft me elke dag zin om de lat hoog te leggen. Én mijn hoge hakken aan te trekken!”

Evy Voortmans

De Michelangelo van make-up

Evy

Evy Voortmans

De Michelangelo van make-up

Managing Partner Koen

“Ik zal altijd dankbaar zijn voor de kans om de finance-consultancytak van Dixon & Company om te vormen. Die transformatie liet me toe om mijn finance expertise toe te passen op een commercieel project en in een ondernemende rol die helemaal om groei draaide. En ik zoek constant naar nieuwe manieren om mijn ondernemers- en leidersvaardigheden te testen, en tegelijkertijd onvergetelijke momenten voor dit fantastische team te creëren. Het is een voorrecht om aan het roer te staan, naast deze inspirerende mensen. Onze Hyphenites motiveren me elk dag om te presteren, grootse dingen te verwezenlijken en iets terug te geven.”

Koen Aerts

Golfer

Koen

Koen Aerts

Golfer

Business Manager Joren

"Mijn functie als business manager bij Hyphen is voor mij de ideale combinatie tussen een commerciële functie en mijn achtergrond in finance. Hierdoor kan ik de noden van onze klanten en freelancers beter begrijpen en de juiste match voor beide vinden. Het geeft mij enorm veel energie om mee te kunnen bouwen aan het hyphen verhaal en dit samen met een hecht team die steeds het beste in mij naar boven halen."

Joren Canters

Voetbalfanaat (binnen, buiten, op de zetel)

joren

Joren Canters

Voetbalfanaat (binnen, buiten, op de zetel)

Voel je de Hyphen-atmosfeer al? We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten! Wat zouden we missen als we je niet onmiddellijk zouden aannemen? Stel jezelf voor!

call to action

Zin in het avontuur van je leven?

Wil je grenzen verleggen in finance? Dat komt goed uit, Hyphen brengt je verder dan je had verwacht. Contacteer ons vandaag nog om de mogelijkheden te verkennen.

Ik ben er klaar voor!