Overslaan en naar de inhoud gaan

jouw lanceerbasis in finance

Actief in finance? Dan is hyphen de partner die je zoekt, wie je ook bent.

Ontdek waarom onze expertise uniek is en waarom onze waarden ook die van jou zijn.

Onze missie

Zoek je een business controller voor een tijdelijke vervanging? Of eerder een nieuwe CFO om je organisatie veilig langs de uitdagingen van vandaag te loodsen?

Welk profiel je ook nodig hebt, bij hyphen krijg je zoveel meer dan detachering, je krijgt persoonlijke en pasklare oplossingen.

Die sluiten niet alleen naadloos aan op de noden van bedrijven, maar ook op de expertise van onze interne en freelance specialisten.

Finance is als zuurstof

Finance is als zuurstof: cruciaal en overal. En dat weet onze crew maar al te goed. Je rekent op experts die finance ademen en voorbestemd zijn om bedrijven zoals het jouwe te helpen.

En wanneer je doet wat je graag doet, volgt de rest vanzelf. Wat je finance-vragen ook zijn, onze consultants staan voor je klaar met tonnen bewezen projectervaring.

Onze aanpak

ruimte voor eigen inbreng, een winnende formule

Hyphen investeert fors in de carrière van consultants en freelancers, en bouwt voortdurend aan expert-team van finance-hoogvliegers.

We geloven in een community die betrokkenheid ademt met veel aandacht voor levenslang leren, mentoring en groei. Een unieke mindset die je altijd meerwaarde oplevert, zo garanderen we de perfecte match voor elk project.

Voor je bedrijf

Als bedrijf krijg je begeleiding van consultants met het juiste cv én de juiste ingesteldheid om het project tot een goed einde te brengen.

 
Voor je carrière

Als consultant of freelancer ben je verzekerd zijn van een positieve en stimulerende werkomgeving om je carrière in finance een boost te geven.

Hyphen Teambuilding 2023
call to action

Mee op avontuur?

Wij boosten jouw onderneming of financecarrière tot in de stratosfeer! Contacteer ons vandaag nog om de mogelijkheden te bespreken.

Begeef je naar het lanceerplatform >