Overslaan en naar de inhoud gaan

finance

& beyond

GRENZEN VERLEGGEN IN FINANCE

Bij Hyphen doen we heel veel dingen, voor heel veel mensen. Voor ervaren consultants en freelancers stippelen we een verrijkende carrière in finance uit. Voor toekomstgerichte bedrijven bekijken we hoe we hun organisatie efficiënter, wendbaarder en winstgevender kunnen maken. En Hyphen? Dat is de kracht die beide partijen samenbrengt. Wij bewegen hemel en aarde om de juiste finance professionals te koppelen aan de juiste organisaties. En reiken naar de maan.

Meer over wat we doen >

+ finance professionals

Hyphen, dat is een uitgebreid netwerk van interne en externe experts dat élk financedomein overspant.

+ jaar ervaring

Onze aanpak op maat bouwt verder op de sterke en grenzeloze expertise van Dixon & Company, een gerenommeerde speler in recruitment met meer dan 10 jaar ervaring.

+ geslaagde projecten

De beste indicator dat onze unieke aanpak écht het verschil maakt? Dat is onze snelgroeiende portefeuille van meer dan 165 tevreden klanten.

Finance, maar dan anders

Bij Hyphen mikken we hoger. En kijken we anders naar de dingen. In de eerste plaats omdat elke klant anders is. Maar ook omdat élk lid van ons financeteam andere knowhow en ervaring aan boord brengt. Net in die verschillen schuilt onze sterkte. Ze creëren de juiste atmosfeer voor onze superpersoonlijke en betrokken aanpak op maat. Ze voeden ons vertrouwen in cocreatie en intrapreneurship als brandstof van elk succesvol project. En ze vatten de werkelijke kracht van finance. Om jou naar je doel te lanceren. En dan nog die kleine stap verder.

Meer over ons >

Oplossingen op maat

continuïteit

Hyphen vangt zowel tijdelijke als langdurige tekorten in je team op.

Een hogere workload, afwezigheden door ziekte- of moederschapsverlof, of gewoon nood aan versterking? Wij verzekeren de continuïteit binnen je financiële afdeling, in iedere functie en profiel, van junior accountants tot senior managers.

expertise

Hyphen vult de vaardigheden en kwalificaties van je team verder aan.

Van group reporting en consolidatie tot fiscaal advies, credit & treasury management, interne audits en controles, ondersteuning bij de due diligence en schattingen van transacties ... Welke specifieke expertise je ook nodig hebt, we maken van je werknemers echte specialisten in hun domein.

verandering

Hyphen dicht de kloof tussen waar je bedrijf vandaag staat en waar je naartoe wil.

Wil je een nieuw ERP of BI systeem implementeren, een E2E-proces automatiseren of optimaliseren, of je prestaties en winstgevendheid verbeteren? Elke verandering heeft een impact op je volledige organisatie. Onze doorwinterde finance projectmanagers loodsen je er stap voor stap doorheen.

cta

Klaar voor lancering?

Ontdek hoe we jouw bedrijf of carrière in hogere sferen brengen. Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Je missie start hier!