Overslaan en naar de inhoud gaan

jouw onmisbare schakel in finance

Onze missie

Zoek je een business controller voor een tijdelijke vervanging? Of eerder een nieuwe CFO om je organisatie veilig langs de uitdagingen van vandaag te loodsen? Welk profiel je ook nodig hebt, bij Hyphen doen we zoveel meer dan detachering: we werken persoonlijke en pasklare oplossingen uit. Die niet alleen gewichtloos aansluiten op jouw noden, maar ook op de expertise van onze interne en freelance specialisten.

Finance stroomt door onze aderen

Het staat in de sterren geschreven: de Hyphen-crew is bestemd voor financeprojecten. En wanneer je doet wat je graag doet, volgt de rest vanzelf. Wat je financevraagstukken ook zijn, onze consultants staan voor je klaar. Met tonnen (bewezen) projectervaring in de volgende domeinen:

Onze aanpak

ruimte voor eigen inbreng

We investeren fors in de carrière van onze mensen en bouwen voortdurend aan ons team van finance-experts. Net zoals we geloven in een community die betrokkenheid ademt met veel aandacht voor levenslang leren, mentoring en persoonlijke en professionele groei. Een unieke mindset die een meerwaarde oplevert voor onze klanten, daar zijn we rotsvast van overtuigd. Zo garanderen we de perfecte match voor elk project:

Voor onze klanten

die begeleiding krijgen van consultants met het juiste cv én de juiste ingesteldheid om het project tot een goed einde te brengen.

Voor onze consultants

die verzekerd zijn van een positieve en stimulerende werkomgeving om hun carrière in finance een boost te geven.

Groepsfoto

“Joren werd meteen aanvaard als extra werkkracht bij Finance. Het voelde voor ons dat hij de firma al jaren kende. Hij is een aangename persoon die zeer leergierig is. Hij moest op korte tijd de Financial Controller ondersteunen in allerlei activiteiten zoals jaarrekening en maandafsluiting. Hij is er dan ook direct tegenaan gegaan en heeft zich ingewerkt in de verschillende systemen en daarbij de externe boekhouding goed geholpen om onduidelijkheden mee weg te werken zodat de maandafsluiting nu vlotter verloopt. "

 

Sally Van Put

Controller in Accounting Services bij VAN IN

Testimonial Finance Project Consultant

Sally Van Put

Controller in Accounting Services bij VAN IN

part of

Als staffing & project consultancy specialist voor financeprofielen kan Hyphen rekenen op de sterkte van Dixon & Company. Deze gerenommeerde speler in de rekruteringssector heeft meer dan 10 jaar ervaring in finance.

Ontdek meer >

cta

Mee op avontuur?

Wij boosten jouw onderneming of financecarrière tot in de stratosfeer! Contacteer ons vandaag nog om de mogelijkheden te bespreken.

Begeef je naar het lanceerplatform >