Overslaan en naar de inhoud gaan

jouw onmisbare schakel in finance

Onze missie

Zoek je een business controller voor een tijdelijke vervanging? Of eerder een nieuwe CFO om je organisatie veilig langs de uitdagingen van vandaag te loodsen? Welk profiel je ook nodig hebt, bij Hyphen doen we zoveel meer dan detachering: we werken persoonlijke en pasklare oplossingen uit. Die niet alleen gewichtloos aansluiten op jouw noden, maar ook op de expertise van onze interne en freelance specialisten.

Finance stroomt door onze aderen

Het staat in de sterren geschreven: de Hyphen-crew is bestemd voor financeprojecten. En wanneer je doet wat je graag doet, volgt de rest vanzelf. Wat je financevraagstukken ook zijn, onze consultants staan voor je klaar. Met tonnen (bewezen) projectervaring in de volgende domeinen:

Onze aanpak

ruimte voor eigen inbreng

We investeren fors in de carrière van onze mensen en bouwen voortdurend aan ons team van finance-experts. Net zoals we geloven in een community die betrokkenheid ademt met veel aandacht voor levenslang leren, mentoring en persoonlijke en professionele groei. Een unieke mindset die een meerwaarde oplevert voor onze klanten, daar zijn we rotsvast van overtuigd. Zo garanderen we de perfecte match voor elk project:

Voor onze klanten

die begeleiding krijgen van consultants met het juiste cv én de juiste ingesteldheid om het project tot een goed einde te brengen.

Voor onze consultants

die verzekerd zijn van een positieve en stimulerende werkomgeving om hun carrière in finance een boost te geven.

Groepsfoto
part of

Als staffing & project consultancy specialist voor financeprofielen kan Hyphen rekenen op de sterkte van Dixon & Company. Deze gerenommeerde speler in de rekruteringssector heeft meer dan 10 jaar ervaring in finance.

Find out more >

cta

Mee op avontuur?

Wij boosten jouw onderneming of financecarrière tot in de stratosfeer! Contacteer ons vandaag nog om de mogelijkheden te bespreken.

Begeef je naar het lanceerplatform >