Overslaan en naar de inhoud gaan

Jouw vaste partner in finance

De juiste staffing partner helpt de finance in jouw bedrijf naar hogere sferen. Ontdek welk verschil een samenwerking met hyphen betekent voor jouw finance-afdeling.

finance-ondersteuning op maat

Bij hyphen reken je op ondersteuning die écht bij je past. Als staffing expert in finance is het onze missie om jouw bedrijf aan te vullen met ervaren en vaardige profielen die je finance-departement bijstaan, welke ondersteuning je ook nodig hebt. Ook voor vervangingen of tijdelijke contracten.

interim management

Samen met hyphen selecteer je de juiste freelancer met bewezen ervaring uit een groot netwerk. Je rekent op specialisten over heel Vlaanderen en Brussel met expertise in verschillende-domeinen van finance.

projectconsultancy

De finance professionals bij hyphen zijn high potentials met het hyphen-DNA. Voor, tijdens en na hun tijd bij jouw bedrijf krijgen ze begeleiding en coaching in een groeitraject op maat. Zo weet je zeker dat ze hun volle potentieel benutten en elke uitdaging ten volle aangaan.

expertisevelden

Het voordeel van een staffing partner gespecialiseerd in finance, is dat je altijd exact de juiste oplossing krijgt. Geen algemene profielen, wel experten in het veld waarbij je steun nodig hebt:

werkwijze

  1. Als je met ons in zee gaat, krijg je consequent dezelfde werkwijze, voor elke dienst die je nodig hebt in finance: Bij een eerste intakegesprek vertel je wat je noden zijn en waar je specifiek naar op zoek bent.
  2. We gaan aan onze kant over tot screening en selectie in ons netwerk. Zo vinden we de juiste kandidaat voor de openstaande opportuniteit bij je bedrijf.
  3. Eens de juiste kandidaat voor je bedrijf verschijnt, stellen we jullie aan elkaar voor in een eerste kennismakingsgesprek. Als alles vlot verloopt, starten we het project op.  
  4. Tijdens het traject reken je op nazorg en opvolging vanuit hyphen. We checken regelmatig in om te horen hoe het project loopt langs beide kanten en waar we mogelijk kunnen bijsturen.
Onze aanpak - Klanten
call to action

maak de sprong

Op zoek naar een headhunter in finance die je noden écht snapt? Dan heb je je bestemming bereikt. Krijg vandaag nog advies op maat van onze experts.

Maak contact >