Overslaan en naar de inhoud gaan

dixon & company bouwt aan dromen sinds 2010

Dixon & Company is specialist op vlak van job expertise en een vaste partner voor aanwervingen, interim management en projectconsultancy in diverse domeinen.

hyphen, a dixon company

Bij de oprichting van Dixon & Company in 2010 lag de focus op het vinden van de juiste financeprofielen. Vandaag zetten ze hun nicheaanpak verder door die rol toe te vertrouwen toe aan hyphen, dé scale-up voor premium finance consultancy: hyphen.

4 kerndomeinen

Dixon & Company snapt het belang van diepgaande marktkennis in rekrutering. Je rekent als bedrijf namelijk niet enkel op een recruiter, maar op een partner die weet wat je nodig hebt.

Daarom focust Dixon & Company zich op 4 kerndomeinen:

4 brands

  • Dixon & Company: de recruitmentspecialist voor diverse niches
  • Dixon HR: de nummer 1 HR-community
  • Drive: creëert een werkplek die opvalt
  • Hyphen: zet de kracht van finance aan het werk

Maak contact

Diensten

Permanente werving

Rekruteren is als een schaakspel. Om meesterlijk te zijn moet je ver vooruitdenken. Daarom kijkt Dixon & Company steeds naar je doelen op lange termijn, als bedrijf of als professional. Zo linken we nauwgezet de uitdagingen en vereisten van elke job aan de knowhow, ervaring en ambities van de juiste kandidaat.

Project consulting

Een project doen slagen, vergt meer dan de juiste vaardigheden. Het vraagt ook om een specifieke mindset. Daarom besteden we veel aandacht aan het aanwakkeren van de hyphen-spirit bij onze consultants. Door kwalificaties, vaardigheden en ervaring te koppelen aan visie, drive en inzicht maken we het verschil.

Interimmanagement

Meestal moet het snel gaan om de continuïteit te verzekeren bij een afwezigheid of om een veranderingstraject over de meet te brengen. Geen zorgen. Met Dixon & Company krijg je een uitgebreid netwerk van freelance-managers en specialisten met de meest uiteenlopende ervaring en expertise. Je partner op je zoektocht naar talent, dus. En dat vaak binnen 48 uur.

call to action

Klaar om je dromen waar te maken?

Leer meer over hoe Dixon & Company jouw bedrijf en carrière naar een nieuw niveau tilt.

Bezoek dixon.be >